Ménard Dworkind در رستوران مونترال رنگ‌های تند را با رنگ‌های کم صدا ترکیب می‌کند


استودیوی محلی Ménard Dworkind داخلی رستوران ویتنامی با شکل نامنظم را با کاشی‌های موزاییک آبی و سفید و لهجه‌های زرد در مونترال تج، کرده است.


ببر قرمز در ویترین فروشگاهی شیبدار در منطقه شاپ آنگوس مونترال – دومین مکان رستوران – قرار دارد.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
Ménard Dworkind یک طراحی داخلی برای رستوران Le Red Tiger در مونترال ایجاد کرده است

این طرح برای حفظ روحیه پر جنب و جوش و انرژی نسل قبلی خود که در سال 2015 در محله روستا افتتاح شد، کار می کند.

مستقر در مونترال منارد دورکیند به ایجاد یک پس‌زمینه گرم و جشن برای تجربه آشپزی همهجانبه کمک کرد که در آن بیش از 100 مهمان می‌توانند با غذاهای الهام‌گرفته از غذاهای خیاب، ویتنامی و مجموعه‌ای از کوکتل‌ها غذا بخورند.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
دارای یک کف کاشی است که حس حرکت را ایجاد می کند

Guillaume Ménard یکی از بنیانگذاران رستوران به Dezeen گفت: «ایده این بود که به بازدیدکنندگان رستوران اجازه دهیم چیزی را که Le Red Tiger سرو می کند گاز بگیرند و از طریق ویتنام سفر کنند، بدون نیاز به بلیط هواپیما».

فضای داخلی نیازهای کاربردی را در هم می آمیزد – مانند مجرای کرومی نمایان – با لمس های قدیمی برای برانگیختن نوستالژی.

طراحی داخلی Le Red Tiger تعادل کاملی بین مدرنیته و جذابیت قدیمی ایجاد می کند.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
،یبی از انواع مختلف صندلی با تغییرات در ارتفاع مطابقت دارد

کف موزاییک سرامیکی سفارشی با زیگ زاگ های بلوکی به رنگ آبی روشن و مشکی در زمینه سفید حس حرکت را ایجاد می کند. در همین حال، مبلمان و کفپوش گردویی مشکی، گرمای وینتیج را به فضا می بخشد.

گچ آهکی و دیوارهای کاشی مربع بژ به ،وان یک ،صر خنثی در پس زمینه محو می شوند.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
آشپزخانه اوپن دارد

این رستوران از ردپای کوچک و نامنظم خود با فضاهای ناهار خوری سکویی که بالای طبقه اصلی قرار گرفته اند، نهایت استفاده را می برد. لایه های متعدد هم عمق و هم پرسپکتیو به فضای ناهار خوری اضافه می کند.

یک آشپزخانه اوپن در امتداد دیوار مهم، اجرا می‌شود و به مهمانان اجازه می‌دهد با بارمن‌ها و سرآشپزها در حال تعامل باشند و آن‌ها را تماشا کنند، در حالی که فضای بیشتری برای آماده‌سازی آشپزخانه به اتاقی در پشت خانه اختصاص دارد.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
آویزهای فانوس با آویزهای ف،ی روشن و زرد رنگ آمیخته شده اند

بالای نوار با لهجه زرد روی یک دیوار پوشیده شده با گردو، یک تابلوی نئونی نارنجی آویزان شده است که روی آن نوشته شده است «càng đông càng vui» – هر چه بیشتر، بهتر – به ،وان اشاره ای به ریشه ویتنامی رستوران و فلسفه صرف غذا با هم.

مرکز پلان دارای یک میز بلند و زاویه دار است که از ص،ر بریتیش کلمبیا ساخته شده است. این میز همراه با چهارپایه های صنعتی، مهمانان را به معاشرت و اشتراک در زیر فانوس های معلق آسیایی دعوت می کند.

درهای سبز مریم گلی روشن و زرد پررنگ رنگ آبی کمرنگ را در کف به نمایش می گذارند که دیوار را برای ایجاد یک محیط طرح دار 180 درجه در راهرو و دستشویی ها می پوشاند.

با ادامه روند ،یب رنگ‌های بی‌صدا با رنگ‌های تند، یک ضیافت مرج، ملایم در مقابل میله اجرا می‌شود و گوشه پشتی فضای ناهارخوری برجسته را می‌پیچد، جایی که یک گلدان توکار تسکین ارگ،کی از فضای داخلی هندسی ارائه می‌دهد.

،یب چند نوع صندلی با بافت‌های متفاوت و رنگ برجسته، نشانه‌ای از کار داخلی رستوران منارد دورکیند است.

طراحی رستوران Le Red Tiger Montreal
کاشی در اتاق ناهارخوری بر روی دیوارها در ،مت های سرویس بهداشتی ادامه می یابد

این استودیو چندین فضای ناهار خوری دیگر در مونترال را تکمیل کرده است، از جمله یک رستوران ایتالیایی آینه‌کاری‌شده با گلدان‌های سرسبز، یک قهوه‌خانه قدیمی با غرفه‌های سبز و کف‌پوش شطرنجی، یک رستوران فرانسوی با ذخیره‌سازی سفارشی شراب و طراحی سقف آ،تیک و یک پیتزا فروشی به سبک نیویورک. درمان کاج سفید و دیوار سبز.

عکاسی توسط ال، لیزیج.


اعتبار پروژه:

معماری: MRDK
تیم طراحی: گیوم منار، فابریس دوتریو
پیمانکار: مانور گروهی
کاشی و سرامیک کف: دالتیل
نورپردازی: خانه انس، هرمان می،
مبلمان: ککا، جوسومه
پارچه: چرم CTL


منبع: https://www.dezeen.com/2024/12/29/menard-dworkind-le-red-tiger-restaurant-montreal-tiles/