کاشت مژه چیست انواع کاشت مژه و روش های مراقبت از آن دترلند

کاشت مژه و اکستنشن مژه هر دو طرفداران خود را دارند و روز به روز بر طرفداران آنها افزوده می‌شود. کاشت مژه با موی سر، روشی دائمی برای داشتن مژه هایی پرپشت و زیبا است که جایگزینی برای اکستنشن های مختلف مژه می‌باشد. برای این نوع از کاشت معمولا از موهای پشت سر و یا ساق پا استفاده می‌شود. کاشت مژه با موی سر یک روش جدید است که برای اغلب افراد قابل استفاده می‌باشد. برای مثال افرادی به بیماری های مختلفی مانند سرطان، سوختگی و یا مسائل ژنتیکی مبتلا شده اند و مژه های خود را از دست داده اند؛ می‌توانند از این روش زیبایی خود را برگردانند. کاشت مژه روشی متفاوت از اکستنشن مژه است و اگر توسط آرایشگر حرفه ای انجام شود از دوام خوبی برخوردار خواهد بود.

پس اگر دنبال کاشت مژه چراحی هستید باید به پزشک مراجعه کنید و بررسی های لازم بر روی شما انجام گیرد که در اصطلاح این کار با هزینه های سنگین برای شما انجام شود . چسب مژه یکی از مهم ترین عوامل موثر بر هزینه کاشت و اکستنشن مژه بانوان است. تاثیر قیمت چسب را بر روی نرخ قیمت کاشت مژه نمی توان نادیده گرفت. با این حال نباید تنها به فکر قیمت کاشت مژه باشیم و کیفیت را فدای پایین بودن نرخ قیمت کاشت مژه نکنیم.

کاشت مژه معمولا با موهای کاملا طبیعی، توسط پزشک متخصص و به‌صورت شش ماهه انجام می‌شود. در صورتی که اکستنشن مژه شامل چسباندن تارهای موی مصنوعی به مژه‌ها و یا در لابه‌لای آن‌ها است. هر چند با مراقبت و رسیدگی به مژه‌های اکستنشن و مصنوعی، می‌توانید مدت زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کنید. اکستنشن مژه یا به عبارتی کاشت مژه مصنوعی، به عنوان راه حلی موقت در اختیار خانم‌ها قرار گرفته تا مشکل کم‌پشتی مژه‌های خود را حل کنند.

همچنین انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند ظاهری سالم و زیبا را برای مژه‌هایتان به ارمغان بیاوند. در کاشت موقت ماندگاری آن از ۲ الی ۴ هفته می باشد و نیازی به ترمیم وجود ندارد. اما ماندگاری اکستنشن از ۲۱ تا ۳۰ روز می باشد و نیاز به ترمیم بعد از ۳۰ روز دارد. یکی از جدیدترین ترفند ها در افزایش زیبایی چشم ها کاشت مژه می باشد. حالا ما قصد داریم مطالبی کوتاه و آموزنده درباره انواع کاشت مژه خدمت شما عزیزان عرض کنیم تا بهتر بتوانید با انواع آنها آشنا شوید تا برای انتخاب آنها دچار مشکل نشوید.

کاشت موقت مژه روشی است که در آن مژه‌های ساختگی بر روی مژه‌های طبیعی شما کاشته می‌شوند. این روش به شما امکان می‌دهد که برای مدتی بدون نیاز به مداوم استفاده از ماسکارا، مژه‌های بلند و برجسته داشته باشید. برخی از افراد تمایل دارند که بدون مراجعه به آرایشگاه و در خانه مژه‌های خود را ریموو کنند یا بردارند.

درست است که به کمک هر کدام از روش های اکستنشن و کاشت مژه می توان مژه ها را پرتر و بلندتر نشان داد، اما بسیاری از افراد اکستنشن را با کاشت مژه اشتباه می‌گیرند در صورتی که این دو با هم کاملا متفاوت هستند. برای دانستن این که تفاوت کاشت مژه و اکستنشن چیست، پیش از هر کاری باید از ماهیت هر دو تکنیک اطلاع پیدا کنید. به همین منظور ما در ادامه شما را با هر کدام از این روش ها بیشتر آشنا می کنیم تا بتوانید، تفاوت کاشت مژه و اکستنشن را راحت تر متوجه شوید.

اگر مژه‌های کوتاه یا کم‌پشتی دارید و به کاشت مژه فکر می‌کنید، در این مقاله ۱۲ نکته کلیدی را برای کسانی که می‌خواهند کاشت مژه و اکستنشن مژه انجام دهند معرفی خواهیم کرد. اما باید توجه داشت که کاشت موقت مژه به دلیل استفاده از چسب می‌تواند باعث تحریک چشم یا حساسیت پوست شود. همچنین، این روش نیاز به نگهداری منظم دارد و ممکن است بعد از چند هفته نیاز به تعویض داشته باشد. در آخرین مراحل، ممکن است مژه‌های ساختگی شروع به افتادن کنند و برای حفظ ظاهر تمیز و طبیعی، باید به متخصص مراجعه کنید.