اجاقهای یافت شده در خانههای کشاورزی ژاپنی، فضای داخلی این رستوران در هیوستون را که توسط دفتر معماری Michael Hsu طراحی شده بود، نشان میداد.
دفتر معماری مایکل هسو از باتوم های چوبی درشت برای ایجاد یک پارتیشن عمیق استفاده کرد که ،مت پذیرایی کاشی کاری شده را قاب می کرد و تصور یک آتشدان مرکزی را ایجاد می کرد.

استودیو گفت: “اوچیکو با الهام از کانون مرکزی خانه های کشاورزی ژاپنی، حس صمیمیت را با یک نقطه کانونی مرکزی ارائه می دهد که هم قدیمی و هم جدید احساس می شود.”
“مواد خشن به روشی تصفیه شده دستکاری می شود تا یک تجربه ورود غیرمنتظره ایجاد کند.”

این استودیو جدیدترین مکان را برای عسل نام تجاری به ،وان یک مفهوم خواهر – Uchiko به م،ی “فرزند اوچی” – پس از طراحی فضای خود در میامی در اوایل سال جاری.
برخی از ،اصر طراحی استفاده شده در رستوران فلوریدا ج،ی برای این همتای اقتباس شده است، از جمله یک صفحه مشبک در اطراف ورودی.

در سرتاسر رستوران، رنگهای گرم چوب و گچ ونیزی در کنار رنگهای آبی خنکتر مانند روکشهای ضیافت و کاغذ دیواری طرحدار هنرمند دیده میشود. کامیل وارمینگتون پشت غرفه ها
همان رنگ توسط دیوارنگاران محلی استفاده می شد آلفردو و ورا مونته نگرو برای کشیدن چشم تا ،مت های دو ارتفاع سقف که به آرامی در بالا منحنی می شوند.

سطح نیم طبقه مشرف به نقاشی های دیواری شامل یک فضای ناهار خوری خصوصی با بار و سوشی بار در دیوارهای مقابل است.
کفپوش گردویی احیا شده از میان دو فضای غذاخوری اصلی که در دو طرف ورودی اجاق گاز قرار گرفته اند، می گذرد.

این اتاق همچنین با یک فضای ناهار خوری خصوصی بزرگ، و همچنین میز سرآشپز با چراغ های بزرگ و آبی حاشیه ای مشخص شده است.
مبلمان سفید بلوط و سرو، از جمله ضیافت های سفارشی تحت تأثیر کار طراح مدرنیست برزیلی خوزه ز،ن کالداس، با جزئیات برنز و برنج تقویت شده است.
یک نوار سوشی بلند پشت فضا را با یک چراغ خطی در بالا که عملکرد سرآشپزهای پشت سر را برجسته می کند، کشیده شده است.
طراحی سفارشی، سایه های روشن بتن ریخته گری توسط مجسمه ساز براندون مایک در ورودی و بالای میزهای ناهار خوری مشخص می شود.

این استودیو گفت: «طراحی جسورانه کار را با مواد لایهای حرکت میدهد تا یک تجربه غذاخوری دنج ایجاد کند.
Uchiko Houston همچنین دارای یک پاسیو و بار در فضای باز است که به فضای سرزنده محله Post Oak میافزاید.

مایکل هسو استودیوی خود را در سال 2005 در آستین تأسیس کرد و در سال 2018 دفتر دوم خود را در هیوستون افتتاح کرد.
تیم او در اوایل امسال یک کلیسای دهه 1940 را به یک دودخانه آسیایی تبدیل کرد و قبلاً پروژه هایی را تکمیل کرده است که از خانه روستایی تگزاس هیل تا دفتر مرکزی شیک شاک در نیویورک را شامل می شود.
منبع: https://www.dezeen.com/2022/12/17/uchiko-،uston-،anese-restaurant-michael-hsu-office-architecture/